Aspirator vertical fara fir BLACK DECKER BHFEA515J-QW

465,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 700,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Aspiratorul BLACK+DECKER® Powerseries+™ BHFEA515J este proiectat pentru aspirarea puternică, fără probleme, fără fir. Aspiră cu 25% mai mult fără pierderea puterii de aspirație. Cu un timp de lucru de până la 33 de minute, oferă performanțe excelente fără întrerupere.

Tehnologia FloorSense
Datorită tehnologiei inovatoare FloorSense, Powerseries+™ își adaptează puterea de aspirație la tipul de podea. În acest fel, obțineți mai multă putere de aspirație pe covoarele mai adânci sau puteți trece la ECO pe suprafețe dure sau gresie. Datorită acestui sistem eficient, economisiți energia bateriei, în timp ce indicatorul luminos de încărcare integrat vă anunță când aspiratorul trebuie reîncărcat.

Aspirator 2 în 1
Acest aspirator cu băț versatil vine cu o extensie de podea și o lumină LED încorporată, pentru o rază și vizibilitate maximă atunci când curățați în locurile cel mai greu de curățat, cum ar fi colțurile întunecate sau sub mobilier. Scoateți extensia de podea și aveți un aspirator de mână puternic 2 în 1. Util pentru curățarea tapițeriei, blaturilor dulapurilor sau a locurilor la înălțimi mari. Un recipient de praf transparent mare, detașabil de 500 ml înseamnă mai multă curățare și mai puțin timp petrecut pentru golire.

Sistem de filtrare ciclonic
Datorită sistemului de filtrare ciclonic inteligent, particulele mari sunt separate de praful fin și resturile în timpul funcționării, rezultând mai puține blocaje și o performanță constantă. Filtrul este ușor de îndepărtat și curățat. Datorită sistemului unic de „moară de piper”, puteți curăța filtrul rapid și ușor.

La îndemână de depozitat
Powerseries+™ vine cu o unealtă la îndemână pentru a intra în cele mai înguste spații, plus un suport de perete robust pentru depozitare convenabilă. BHFEA515J conține o baterie integrată de 18 V 1,5 Ah pentru o durată de funcționare și rezultate de curățare excepționale.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.