Aspirator vertical BISSELL Icon Advanced 2602C

699,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit, dar este in stare foarte buna. Urme de uzura prezente: zgarieturi si particule de praf. Lipseste peria moale.

Bazat pe BISSELL® ICON 25V, aspiratorul BISSELL ICON AdvancedTM 25V funcționează cu o viteză de aproape 675 km/h, oferind o putere mai mult decât suficientă pentru a îndepărta părul de câine și pisică de pe scaune, canapele, scări și peste tot. Mai silențios decât multe alte aspiratoare de mână, ICON nu va alarma nici animalele dvs. de companie. În plus, nu mai există opriri/porniri enervante cauzate de încurcături și încurcături, toate eliminate cu rola de perie fără încurcături.

ICON Advanced are un motor digital de înaltă performanță de 25 V și o baterie litiu-ion, care oferă împreună până la 50 de minute de curățare puternică fără fir în modul de consum redus. Gata cu incurcaturile enervante de par si blana pe peria rotunda datorita ruloului inovator Tangle-Free Brush Roll. Adună părul, blana și alte murdărie de sub paturi și mobilier, în timp ce capul podelei se mișcă pe podea cu lumini LED strălucitoare, astfel încât să poți vedea clar chiar și în locuri întunecate. ICON Cordless poate fi transformat rapid într-un aspirator de mână care ajunge în locuri înalte. Cu accesoriile sale, peria de praf, peria turbo motorizată și instrumentul pentru crevare cu iluminare LED, poți curăța toată murdăria din casa ta. După curățare, golirea recipientului de murdărie este extrem de ușoară cu sistemul de golire ușor de utilizat.

 • Cap motorizat cu perie rotunda fara incurcare
 • Motor digital de înaltă performanță
 • Sistem de alergen Smart Seal
 • Poate fi transformat intr-un aspirator de mana sau intr-un aspirator care ajunge in locuri inalte
 • Setări multiple de curățare
 • Recipientul de murdărie poate fi golit cu ușurință

Alte caracteristici

 • Latime: 279,4 cm
 • Inaltime: 1.123,95 cm
 • Adâncime: 196,85 cm
 • Greutate (kg): 3,18 kg
 • Capacitate de contaminare (litru): 0,4 l
 • Tip pardoseala: mocheta si covoare, gresie, parchet, podele dure

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.