Aspirator/Suflantă electrică de frunze Einhell GC-EL 2500 E (2500 W, sac de colectare 40 l, 2 roți, curea de transport reglabilă)

102,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 199,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Aspiratorul/Suflanta electrică GC-EL 2500 este o unealtă eficientă și un real ajutor pentru îngrijirea grădinilor și terenurilor din jurul casei.

Interschimbarea funcțiilor de suflare și aspirare fară alte unelte permite acestui produs să fie reglat rapid pentru activitatea pe care o doriți.

Controlul electric al vitezei permite puterii de aspirare sau suflare să fie dozată exact.

Rolele de ghidare și cureaua reglabilă asigură o utilizare confortabilă și ușoară chiar și în spațiile greu accesibile (cărări, peluze, scări, diferite culoare).

Tubul de aspirare de mari dimensiuni, compus din două bucăți, direcționează în siguranță chiar și obiectele mai mari, fară a le bloca în coșul de eliminare de aproximativ 40 de litri.

Materialul moale și voluminos cum ar fi frunzele și iarba este redus la aproximativ 1/10 din dimensiunea originală prin intermediul dispozitivului de mărunțire integrat.

Detalii tehnice

  • Comutator On/Off
  • Selector pentru aspirare / suflare
  • Tub mare de aspirație din 2 piese
  • 2 roți de ghidaj
  • Control electronic al vitezei
  • Sac de colecatre aprox. 40 l
  • Curea de transport reglabilă

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.