- 35%

Aspirator robot EUFY RoboVac 11S T2108

545,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 850,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Prezinta zgarieturi fine din timpul transportului. Lipsesc 2/4 perii laterale (poate fi folosit cu 2 perii, celelalte 2 erau de rezerva) si peria cu care se curata aspiratorul dupa utilizare.

Aspirator robot smart Anker eufy RoboVac model 11S Slim
Ultra-slim, cu o inaltime de doar 72 mm. RoboVac 11S Slim este foarte eficient, cu o putere de aspiratie de 1300Pa si functionare cu zgomot redus, de doar 55 decibeli. Designul de mici dimensiuni ii permite sa curete inclusiv sub paturi si canapele. RoboVac 11 Slim este dotat cu doua perii laterale pentru o curatare cat mai eficienta.

Tehnologie BOOSTIQ ™
Tehnologie exclusiva eufy. Aspiratorul RoboVac 11S Slim creste automat puterea de aspiratie in 1,5 secunde atunci cand ajunge in zone foarte murdare sau dificil de curatat.

Baterie Li-Ion puternica

Dotat cu baterie marca Anker, RoboVac 11S Slim are o autonomie generoasa, de pana la 100 de minute de curatare non-stop pe suprafete din lemn. Revine automat la baza de incarcare atunci cand detecteaza nivelul scazut al bateriei.

Caracteristici premium
Capacul aspiratorului este invelit intr-o folie de sticla anti-zgarieturi pentru protectie, senzor infrarosu pentru evitarea obstacolelor si tehnologie anti cadere.

Incarcare automata
Aspiratorul RoboVac 11S Slim se incarca singur si este gata de utilizare oricand.

Programare automata
RoboVac 11S Slim poate fi programat sa curete podeaua in functie de nevoile tale prin intermediul telecomenzii.

Pentru o utilizare optima:

  • Folositi aspiratorul RoboVac 11S Slim pe podele cu covoare joase, gresie, parchet laminat si parchet din lemn masiv. Nu este potrivit pentru mocheta inalta sau podele de culoare foarte inchisa.
  • Inlaturati cablurile din calea aspiratorului pentru a evita blocarea.

Telecomanda are nevoie de 2 baterii AAA care nu sunt incluse!

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.