- 36%

Aspirator pentru piscine semi-automat INTEX 28001

285,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 450,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. In timpul transportului s-a rupt un picior, a fost lipit ulterior (vizibil in poza).

Acest robot curata piscina in interior,astfel podeaua ramane curata, fara prea mult efort. Pentru a functiona corect, necesita cuplarea la o pompa pentru piscina care sa aiba un debit de pana la 15140 l/h.

Piscina ramane curata in urma utilizarii acestui robot care functioneaza pe principiul "venturi". Are inclus furtun de presiune (750 cm - 28001) se conecteaza la valva de admisie (refulare) a piscinei. Poate fi, de asemenea, utilizat cu pompe de apa cu debit de apa cuprins intre 6056 l/h si 15140 l/h sau cu sistem de filtrare SpeedClean.

Poate fi utilizat in aproape toate piscinile supraterane.

Functioneaza astfel: este conectat la pompa cu ajutorul furtunului (inclus) si astfel mizeria de pe fundul piscinei este absobita automat si trecuta prin sistemul de filtrare a piscinei (care poate fi eliminata usor din piscina).

Foarte important, acest aparat functioneaza numai cuplat la pompa sistemului de filtrare a piscinei, neavand posibilitatea de a functiona individual.

Diametrul furtunului este de 38 cm.

Nu poate fi utilizat in piscine ingropate.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.