Aspirator fara sac Bosch seria 4

445,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 670,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Aspirator fara sac Serie 4 Bosch BGC21X200, Tehnologie Power AirCycle, filtru HEPA 13, 2 litri, 550 W, 10 ani garantie motor, consum anual de energie: 27.5 kWh/an, Negru

Rezultate excelente de curatare chiar si atunci cand cutia de praf se umple
Performanta si atunci  cand containerul este plin de praf? Este posibil datorita motorului performant Bosch si tehnologiei Power AirCycle. Curentul de aer este precis calculat si optimizat pentru a trece de 3 ori prin containerul de praf astfel incat forta centrifugala separa automat praful de aer.

Pentru un aer evacuat mai curat
Calitatea aerului din locuinta este importanta. Filtrul igienic PureAir filtreaza 99.9% din particulele fine de praf, bacterii si poluanti astfel incat aerul evacuat este mai curat decat aerul ambiental. Filtrul este lavabil si nu presupune costuri ulterioare.

Aer evacuat mai curat si curatare igienica a containerului de praf
Doua filtre pentru mai multa igiena - un filtru sub containerul de praf si un filtru in spatele aspiratorului pentru un aer evacuat mai curat. Datorita designului modern poti curata containerul de praf fara sa intri in contact cu filtrul ceea ce iti asigura o intretinere mai igienica.

Curatare usoara a containerului de praf
Manevrarea usoara este importanta atunci cand aspiri. Datorita sistemului EasyClean vei curata aspiratorul si cutia de praf mult mai usor. Containerul pentru praf este indepartat prin simpla atingere a unui buton fara sa cada murdaria. In plus, datorita formei rotunde containerul este curatat mai usor deoarece nu ramane murdarie in colturi.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.