- 46%

Aspirator de mana BISSELL Multireach Essential 14.4V

279,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 520,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit, este in stare buna. Lipsesc 2 accesorii, dupa cum se vede in imagine.

Aspiratorul de mana 2 in 1 BISSELL 2275N MultiReach Essencial 14.4V fara fir ofera pana la 20 de minute de aspirare continua. Acesta ofera o aspirare puternica si rapida. Manerul pliabil in doua pozitii faciliteaza curatarea locurile mai putin accesibile.

  • Este excelent pentru curatari rapide, datorita celor 20 de minute de functionare
  • Stick de mana detasabil
  • Fara fir
  • Maner pliabil in doua pozitii si rotativ la 180 de grade
  • Statie de incarcare

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.