- 62%

Aspirator cu sac Sauber V70, 800W

95,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 250,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este uzat, zgariat in partea inferioara a aspiratoruui si a periei (parte care atinge podeaua). Are o putere de aspirare foarte buna.

Aspiratorul Sauber V70 combină designul compact cu puterea mare de aspirare și consumul minim de energie. Acest aspirator Sauber vă va curăța casa sau biroul în cel mai scurt timp.

Cu o rază de acțiune de 8 metri, puteți ajunge fără efort în toate colțurile camerei. Aspiratorul este echipat cu tub telescopic, sac de aspirator de 2,5 litri si contine un filtru HEPA pentru filtrarea suplimentara a aerului suflat.

Puteți regla cu ușurință puterea de aspirare cu ajutorul glisorului de pe aspirator.

În plus, fluxul de aer poate fi reglat cu ajutorul unui glisier pe mânerul furtunului aspiratorului.

Aspiratorul este potrivit si pentru cei care sufera de alergii datorita folosirii unui filtru HEPA, care face ca aerul evacuat sa fie purifict. Curățarea filtrului HEPA este ușoară deoarece filtrul este lavabil.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.