- 35%

Aspirator cu sac Inventum ST306RZA, 700W

215,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 335,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori. Prezinta zgarieturi fine.

Aspiratorul Inventum ST306RZA este un model puternic cu o raza de actiune de 10 metri. Sacul de praf are o capacitate de 3 litri. Acest aspirator este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Filtrul HEPA 13 elimină 99,95% din particulele de praf și alergenii din aer.

Duza standard pentru podea a acestui aspirator este deosebit de potrivita pentru utilizarea pe podele dure, dar si pentru covoare. Celelalte accesorii le puteti atașa la mânerul aspiratorului cu un suport, astfel încât să le aveti mereu la îndemână.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.