Aspirator cu Abur Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 80, 2450 W, cu funcție de spălare/uscare și filtrare prin apă, Alb/Verde

1.840,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.871,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul prezintă minime semne uzură, funcționează fără probleme. Are toate accesoriile. Nu conține fiolele Bioecologico.

Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence este un aparat de curățat cu abur cu două funcții speciale: curățare cu abur și aspirare cu filtru de apă.

Acesta simplifică activitățile de curățenie cu 10 programe automate, ce se vor ocupa de orice suprafață: podele, parchet, covoare, canapele, robinete, mobilier de baie, oglinzi și ferestre. Aspiră murdăria solidă și lichidele. În plus, filtrarea prin apă garantează rezultate excelente în reținerea prafului, iar cu ajutorul puterii aburului sub presiune puteți spăla, degresa, igieniza și curăța în profunzime întreaga locuință.

  • Sistem integrat pentru curățenie: aparat de curățat cu abur și aspirator cu filtrare prin apă
  • Curăță în profunzime cu abur la înaltă presiune de până la 6 bar
  • Emisie continuă de abur
  • Aspiră murdăria uscată și umedă
  • Funcție ECO
  • Funcții Turbo Steam and Turbo Suction
  • Timp de încălzire, 6 min

Pachetul conține aspirator, perie universală cu cadre, abur + duză aspirare, accesoriu de curățat geamuri, concentrator abur + perie mică de nylon, lance abur, lance aspirare, 3 perii mici colorate de nylon, lavetă universală, lavetă podele delicate, lavetă cu elastic, carafă, perie curățare recipient colector, geantă accesorii.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% din virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus (Covid-19).

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.