- 34%

Aspirator Bosch GL-30 4l 600W

360,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 550,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Filtru igienic HEPA
Aerul curat este important. Filtrul igienic HEPA 13 filtreaza 99,95% din particule fine de praf, bacterii astfel incat aerul evacuat este mai curat decat cel din locuinta. Este potrivit pentru persoanele care sufera de alergii. Un filtru lavabil inseamna lipsa costurilor ulterioare.

Sistem QuattroPower
Curatarea intregii locuinte necesita aparate puternice. Sistemul QuattroPower asigura rezultate excelente de curatare. Combinatia optima dintre motorul puternic, duza, fluxul de aer si sacii igienici de tip G ALL face curatarea usoara si eficienta.

Sistem PowerProtect
Unele aspiratoare pierd din puterea de aspirare atunci cand sacul se umple de praf. Sistemul PowerProtect asigura o performanta ridicata chiar si atunci cand sacul de tip G ALL se umple.  Schimbi mai rar sacul de praf si ai costuri ulterioare reduse.

Reglare ajustabila a puterii de aspirare
Diferitele sarcini de curatare necesita diferite trepte de putere. Aspiratorul dispune de regalare ajustabila a puterii de aspirare astfel incat poti adapta nivelul de putere fiecarei sarcini de curatare. Duza pentru tapiterie si peria cu clapeta pentru schimbarea tipului de pardoseala asigura rezultate excelente de curatare.

Motor HiSpin
Motorul HiSpin cu palete aerodinamice si flux de aer perfect calibrat asigura indepartarea eficienta a prafului cu un consum redus de energie.

Furtun textil
Aspirarea trebuie sa fie cat mai confortabila posibil. Furtunul textil asigura confort in utilizare, iar designul compact al aspiratorului este ideal pentru manevrare usoara si depozitare facila. 

Sac de praf cu capacitate mare
Uita de schimbarile dese ale sacului de praf! Sacul de praf are o capacitate de 4 litri astfel incat nu trebuie schimbat frecvent. Aspiratorul este dotat cu indicator care te avertizeaza atunci cand sacul de praf trebuie schimbat. Te bucuri de costuri reduse de intretinere si de schimbari rare ale sacului.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.