- 56%

Aspirator BISSELL MultiClean Spot & Stain

410,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 950,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit, dar este in stare buna. Lipsesc 3 perii (ilustrat in imagine!) si detergentii.

Aspiratorul de spălat covoare și tapițerii portabil BISSELL® MultiClean TM Spot & Stain este proiectat pentru a îndepărta eficient nisipul, murdăria și mizeria din mașini și gospodarii.

Furtunul este suficient de lung (2.20m) și flexibil cat sa ajungeti chiar si in locuri mai greu accesibile.

Îndeparteaza cu usurinta petele folosind apa si detergentii speciali. Conține două rezervoare de apă detașabile pentru umplere și golire pentru a facilita procesul de curățare. Sistemul cu două rezervoare permite curățarea cu apă curată, în timp ce murdăria și murdăria sunt depozitate într-un rezervor diferit.

Tehnologia HeatWave ajută la menținerea temperaturii constante a apei pe tot parcursul procesului de curățare.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.