- 38%

Aparat pentru gatit orez Tefal Classic (RK103811)

235,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 385,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Aparat de gatit multifunctional, cu programe  automate ce iti ofera posibilitatea sa prepari toate retetele tale preferate. 

Datorita programelor automate, poti sa te bucuri de preparate delicioase fara sa monitorizezi aparatul, iar functia “mentinere la cald” pastreaza mancarea calda pana cand esti gata sa o servesti. Progamul de gatire cu aburi confera solutii delicioase si pentru cei cu o dieta mai stricta.

Cu un design compact, aparatul de gatit multifunctional va permite sa preparati cu usurinta orez sau orice alt preparat cu carne si legume, intr-un singur clic. 

Dispunand de un cos pentru a gatire la abur, precum si alte doua vase, poti gati in acelasi timp doua preparate.

Este usor de curatat datorita pieselor detasabile, are un design compact fiind astfel usor de depozitat.

  • Gatire prin doar un clic
  • Gatire si preparea la abur, in acelasi timp
  • Functia de mentinere la cald: masa ta ramane calda pana cand esti pregatit sa o servesti
  • Usor de curatat: piese detasabile
  • Usor de depozitat: design compact
  • Cosul cu aburi, lingura de orez si cupa de masurare incluse

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.