- 48%

Aparat de spalat cu presiune Kärcher K2 Basic Home

275,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 529,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit. Ii lipsesc detergentul si curatitorul de terasa T150.

Aparat de curatat cu inalta presiune Kärcher cu o putere de 1400 wati si o presiune maxima de 110 bar. Lungimea cablului de curățare cu înaltă presiune este de 4 metri și este inclus și un blaster.

Caracteristici tehnice

  • Presiune (bar/MPa): 110/11
  • Debit (l/h): 360
  • Temperatura maxima de intrare (°C): 40
  • Sarcina conectată (kW): 1,4 kg
  • Greutate fara accesorii (kg): 3,8
  • Dimensiuni (mm): 175,9 × 279,8 × 443cm
  • Tip curent (V): 220 - 240
  • Randament la suprafață (m²/h): 20"

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.