- 51%

Aparat de gatit sous vide Anova Precision Cooker Nano

415,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 850,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Capacul a cazut in timpul transportului si a fost lipit ulterior ( a se vedea in imagine).

Aparatul de gatit sous vide Anova Precision Cooker Nano ajuta la obținerea de rezultate rafinate. Diferența dintre o friptură gatita rare și mediu este de doar 3˚F, iar aparatul va ajuta sa controlati fiecare grad, gatind la precizia dorita.

Pentru inspiratii culinare, puteti alege dintre mii de rețete din aplicația Anova Culinary.

Conexiunea bluetooth a Anova Precision® Cooker Nano facilitează gătirea, controlul și urmărirea mesei direct de pe dispozitivul mobil.

Anova Precision® Nano este de dimensiune mica si practica de 12,8 inchi, se poate depozita în orice sertar de bucătărie.

  1. Atasati aparatul la oala dvs de gatit.
  2. Adaugati mancarea intr-o punga sigilata.
  3. Gatiti cu ajutorul aplicatiei sau controlati aparatul direct de pe ecranul lui.
  4. In cazul in care doriti un rezultat mai crocant, prajiti sau folositi gratarul dupa.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.