- 35%

Aparat de curățat cu ultrasunete profesional Onezili, cu temporizator și coș de 10l

795,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.239,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Aparatul de curățat cu ultrasunete profesional Onezili este folosit pentru a dispersa, emulsiona, extrage, degresa, îndepărta rugina/murdăria/praful/ceara și multe altele. Potrivit pentru bijuterii, echipamente de laborator, plăci de calculator, echipamente dentare, veselă , produse industriale și alte articole de spălat.

DESIGN PREMIUM
Aparatul de curățare cu ultrasunete profesional ONEZILI cu volum de 10 L este fabricat din oțel inoxidabil, rezistent la coroziune și rugină, fără scurgeri de apă. Coșul are o capacitate generoasă de 10l, astfel se reduce frecarea obiectelor și devine mai ușoară scoaterea lor.

CURĂȚARE PROFUNDĂ
Acest aparat folosește metoda puternică de tratare a obiectelor cu vibrații ultrasonice de 240 W, calitate industrială, pentru a eficientiza procesul de curățare. Frecvența de curățare de 40KHz poate îndepărta petele de pe diferite obiecte în câteva secunde fără a le deteriora.

FUNCȚIE DE ÎNCĂLZIRE
Temperatura de încălzire 0-80℃ ajută la procesul de curățare, eliminând cu succes urmele de ulei sau chiar ceară de pe obiecte.

TEMPORIZATOR
Setarea timpului este de 0-99 minute. Aparatul are un cronometru digital și un afișaj al temperaturii cu ajutorul cărora veți putea seta cu precizie durata și temperatura programului de curățare.

Detalii tehnice

  • Model: OZL-10A
  • Capacitate: 10L
  • Dimensiune rezervor: 30 x 24 x 515 cm
  • Tensiune/Frecvență: AC 110V/60Hz
  • Putere de încălzire: 300W
  • Putere cu ultrasunete: 240 W, oscilator: 4
  • Amperaj: 4,91 A
  • Interval de timp: 0-99 min
  • Temperaturi: 30-80°C
  • Sistem de drenaj: Da

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.