Aparat de curătat cu abur Polti Vaporetto Eco Pro 3.0, 2000 W, Emisie Abur 110 g/min, Presiune Abur 4.5 BAR, Gri

1.199,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.999,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Vaporetto Eco Pro 3.0 este un aparat de curățat cu aburi, cu un design clasic și o performanță maximă.
*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% din viruși, germeni și bacterii.

Cu o emisie de aburi de până la 110 grame pe minut, Vaporetto Eco Pro 3.0 este un aparat de curățat cu aburi deosebit de eficient pentru curățarea în profunzime.

Temperatura aburului permite uciderea germenilor, virușilor și a bacteriilor din mediul domestic, rezultatul fiind astfel o locuință mai sănătoasă.

Boilerul său mare de 2 litri vă permite să curățați și igienizați pentru perioade lungi de timp, fără pauze.

Vaporetto Eco Pro 3.0 este dotat cu dop de siguranță patentat Polti și garantează că aparatul nu se va deschide dacă încă există presiune în interiorul boilerului.

Cu acest aparat puteti curăța inclusiv autoturismul în detaliu, folosind accesoriile variate prevăzute: peria pentru oglinzi, peria mică cu lavetă specială pentru curățarea tapițeriei, concentratorul și lancea de presiune pentru roți și motor.

Accesorii incluse: perie pardoseli, perie pentru ferestre, perie mică, concentrator de abur, lance abur, lavetă pardoseli, lavetă cu elastic, produs anti-calcar, geantă pentru accesorii, pâlnie.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.