- 42%

Aparat de curatat cu abur BLACK DECKER (model BHSM 168 DSM)

499,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 870,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori, este in stare foarte buna. Ii lipsesc lavetele.

Pentru o curatare eficienta si igienica, umpleți rezervorul de 500 ml cu apă de la robinet, fără alți aditivi. Rezervorul se încălzește în mai puțin de 20 de secunde.

Utilizați funcția intuitivă Autoselect pentru a indica tipul de podea care trebuie curățată, după care aparatul de curățat cu abur va produce cantitatea potrivită de abur.

Datorită bazei pivotante la 180° și cablului de 8m, puteți ajunge fără efort pe toate suprafețele din casă.

Faceți clic pe piciorul delta din piciorul de abur și curățați ușor chiar și cele mai mici colțuri.

În cele din urmă, utilizați SteaMitt, aparatul de curățat cu abur de mână și alte accesorii incluse pentru a curăța cu ușurință suprafețele supraterane, cum ar fi suprafețele de baie și bucătărie, rosturile de faianță, oglinzi sau ferestre mici, textile și covoare.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.