- 53%

Aparat cu functie de spalare Bissell SpotClean ProHeat 36988

369,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 800,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit si prezinta urme de uzura precum praf pe perie si furtun. Este in stare foarte buna. Lipsesc detergentii.

Indeparteaza scurgerile si petele rapid si usor. Capacitate rezervor de apa curata 1.1 L. Putere 330 W. Tehnologia heatwave.

BISSELL® SpotClean TM ProHeat TM vine cu puterea de îndepărtare a petelor Tehnologia Heatwave. Îndepărtează definitiv petele de oriunde, din zonele cu trafic intens, scări, tapițerii, interioare auto și multe altele.

Tehnologia Heatwave® ajută la menținerea temperaturii constante a apei pe tot parcursul procesului de curățare.

Avantajele produsului

  • Utilizare intuitiva, rezervoarele de apa se umplu si se golesc usor.
  • Design subțire, ușor și compact permite depozitarea în spații mici.
  • Motor puternic de 330 W
  • Temperatura constanta a apei
  • Curăță scări, tapițerie, mașini și covoare
  • Rezervoare de apă curată și murdară de mare capacitate

Specificatii

  • Greutate (kg) 3.86 kg
  • Volum rezervor de apă 1,1 l
  • Lungimea cablului de alimentare 5 m
  • Putere (W) 330 W

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.