Antemergator VTech, model caprioara, 4 in 1

195,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 325,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit. Ii lipsesc manerele verzi laterale, de sub urechi (pentru functia de bicicleta). Cantecele sunt in limba germana.

Antemergator multifunctional pentru copii cu varsta minima de 1 an. Pe masura ce creste copilul, acest antemergator cu model de caprioara poate fi adaptat preferintelor lui de joaca.

Caruciorul este detasabil si poate fi folosit ca sortator de forme, activitate ce stimuleaza intelectual copilul.

Un antemergator distractiv, cu melodii preinstalate, potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti.

  • Dimensiuni: 62 * 22 * 52 cm
  • Sursa de alimentare: baterii

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.