- 34%

Airfryer TEFAL Fry Delight XL FX1050

555,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 850,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit. Prezinta zgarieturi fine din timpul transportului.

Mâncăruri delicioase și crocante, cu puțin sau deloc ulei

  • Capacitate mare: 1,2 kg, până la 6 porții
  • 8 moduri de gătit, din care 7 programe automate
  • Panou de control digital ușor de utilizat
  • Tehnologia 3D Air Pulse - Tefal FryDelight folosește „Tehnologia 3D Air Pulse”, care combină un element de încălzire și un flux de aer optimizat. Fry Delight este extrem de potrivit pentru prepararea de cartofi prajiti congelati si alte gustari, precum pulpe de pui si chiar prajituri. Pe lângă prăjire, puteți, de asemenea, coace, grătar și prăji în Fry Delight.
  • Funcție de menținere la cald
  • Dimensiuni: 30 * 35 * 34 cm
  • Optiuni: termostat reglabil, cronometru, indicator luminos
  • Protectie la supraincalzire, carcasa coolwall

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.