- 40%

Airfryer Philips XL Essential HD9270/90

499,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 839,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit. Are o crapatura in partea din spate, a se vedea in poza.

Bucurați-vă de mâncare sănătoasă, crocantă la exterior și moale la interior, datorită tehnologiei Rapid Air. Cu Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 - Friteuza cu aer cald cu forma de copt și afișaj digital, puteți prăji, coace, face grătar, prăji și chiar reîncălzi. Descărcați aplicația NutriU și descoperiți sute de rețete gustoase în fiecare zi.

Gătitul cu un Philips Airfyer este mai eficient din punct de vedere energetic și cu până la 60% mai ieftin decât folosirea cuptorului*

  • Suficient de incapator incat sa gateasca pentru până la 5 persoane
  • Funcție de memorie pentru timpul și temperatura de gătire

Caracteristicile Philips Airfryer XL HD9270/90

Tehnologia Rapid Air cu design în formă de stea de mare, învârte aerul fierbinte pentru a găti alimente delicioase, crocante la exterior și fragede la interior, cu puțin sau deloc ulei adăugat.

Philips Essential Airfryer folosește aer cald pentru a vă pregăti mâncărurile preferate, cu până la 90% mai puțină grăsime.

Cu tava de copt puteți pregăti ușor, rapid și sănătos prăjituri delicioase, pâini, preparate gratinate, quiche-uri și multe altele.

Descoperiți rețete delicioase Airfryer care sunt gustoase, sănătoase și rapid de făcut. Rețetele din aplicația NutriU sunt compilate de experți în nutriție. Obțineți rețete care se potrivesc preferințelor familiei dvs. Cu cât folosești mai mult NutriU, cu atât mai bine dispozitivul poate adapta idei de rețete delicioase nevoilor tale.

Coșul XL cu o capacitate de 1,2 kg, în combinație cu oala de 6,2 L, vă ajută să pregătiți o varietate de mese. Preparați până la 5 porții simultan pentru familia și prietenii dvs.

Alegeti dintre cele 7 programe de selecție rapidă pentru gustări congelate, cartofi prăjiți proaspeți, carne, pește, pulpe de pui, prăjitură și chiar legume la grătar.

Dacă apăsați pe modul menținere la cald, mâncarea va rămâne la temperatura ideală până la 30 de minute.

Toate piesele detașabile se pot spăla în mașina de spălat vase. Coșul QuickClean al friteusei Airfryer are un strat antiaderent pentru o curățare ușoară.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.