- 34%

Airfryer Philips Premium XXL HD9650/90

788,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.199,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Tehnologia de îndepărtare a grăsimilor
Mâncați alimente mai sănătoase și eliminați excesul de grăsime. Philips Airfryer este singurul Airfryer cu tehnologie de îndepărtare a grăsimii, care elimină și captează excesul de grăsime din ingrediente. Bucurați-vă de mâncare delicioasă, crocantă la exterior și fragedă la interior, cu o aromă maximă și un minim de grăsimi.

XXL, mâncare pentru întreaga familie
Da, puteți pregăti mese pentru întreaga familie în noul Airfryer XXL. Capacitatea foarte mare vă permite să gătiți în cantități mari și să pregătiți cu ușurință mese delicioase. Puteți găti un pui întreg sau chiar până la 3 kg de cartofi prăjiți pentru familie și prieteni. Serviți până la șase porții cu tava de 7,3 litri.

Modul “menține cald”
Mâncarea dumneavoastră va fi păstrată caldă la o temperatură ideală până la 30 de minute.

Tehnologia Rapid Air cu aer cald
Tehnologia Philips Rapid Air oferă un flux de aer de 7 ori mai rapid pentru rezultate crocante, delicioase.

De 1,5 ori mai rapid decât un cuptor
Cu Philips Airfryer, gătitul este mai rapid și mai convenabil ca niciodată. Datorită încălzirii rapide și tehnologiei Rapid Air, mâncarea dumneavoastră va fi gătită de 1,5 ori mai repede decât în cuptor. Și cel mai bun lucru este: nu trebuie să preîncălziți Airfryer. Doar porniți-l și începeți să gătiți.

Curățare rapidă și se poate spăla în mașina de spălat vase
Curățarea este foarte rapidă și ușoară datorită coșului Airfryer QuickClean cu inserție detașabilă, acoperită cu plasă antiaderentă. Coșul și sertarul detașabil cu strat antiaderent sunt, de asemenea, lavabile în mașina de spălat vase pentru o curățare fără probleme.

Afișaj digital cu 5 presetări
Interfața digitală este deosebit de ușor de utilizat datorită programelor prestabilite pentru cartofi prăjiți congelați, carne, pește, pui întreg și pulpe de pui, cu o singură apăsare a unui buton. Setați atât temperatura, cât și timpul de gătire folosind butonul QuickControl.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.