- 35%

Airfryer MAXXMEE 1300W, 3L, model 03043

247,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 380,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produs nou, nefolosit.

Combinația inteligentă de aer cald cu circulație rapidă și un element de încălzire nu numai că gătește alimentele preferate foarte rapid și ușor, dar necesită și mai puțină energie și grăsimi decât dispozitivele convenționale.

Versatil - Pe lângă funcția de prăjire, puteți alege între alte 7 funcții: grătar, prăjire, coacere, prăjire, dezghețare, încălzire, dezghețare și menținere la cald.

Multe posibilități – friteuza digitală cu aer cald vă oferă un total de 8 programe prestabilite pentru prepararea ușoară și cu succes a multor preparate clasice din bucătărie.

Ușor de utilizat – chipsuri, creveți, prăjituri, carne, pește, legume și pizza. Pur și simplu selectați programul prin afișajul tactil și lăsați friteuza dvs. sa aleaga temperatura potrivita și a timpul de preparare.

Funcții: combinație inteligentă de cuptor cu aer cald, grătar și friteuză: pentru prăjire, grătar, prăjire, coacere, prăjire, dezghețare, încălzire și menținere la cald.

Capacitate 3 litri = echivalent cu aprox. 2-3 porții de cartofi prăjiți (375 g fiecare)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.