- 35%

Airfryer dublu Princess 182074, 2 x 4 l, 2 x 1600 W

454,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 699,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produs nou, 2 crapaturi de la transport in partea din spate. Vizibile in poza.

Acest aparat are două zone de coacere separate; puteți coace două tipuri de feluri de mâncare în același timp. Cele 2 cosuri au fiecare o capacitate de 4 litri, astfel incat puteti face o masa completa pentru intreaga familie. În plus, Airfryer are o funcție de sincronizare la îndemână, astfel încât mâncarea dumneavoastră să fie gata în același timp. Toate acestea, fără a adăuga ulei!

Ecran tactil la îndemână și 8 programe preprogramate
Friteuza cu coș dublu are un ecran tactil dublu care vă permite să operați cele două coșuri separat. Temperatura poate fi setată de la 80°C la 200°C și funcția de cronometru o oprește automat când este terminată sau nu este utilizată. Airfryer are și 8 programe preprogramate în care setează automat timpul și temperatura de coacere pentru cartofi prăjiți, carne, pește, creveți, pizza, pui, prăjitură și fructe uscate.

Funcție duală de gătit, agitare și sincronizare
Pe lângă programele preprogramate la îndemână, friteuza cu coș dublu are și trei funcții noi. Cu funcția Dual Cook, puteți duplica cu ușurință setările pentru coșul din stânga și din dreapta.

Funcția de agitare dă un semnal la 2/3 din timpul de pregătire. Acesta este un memento pentru a agita cartofii prăjiți, spre exemplu. În cele din urmă, funcția de sincronizare vă permite să vă asigurați că cele două feluri de mâncare cu timpi de coacere diferiți sunt gata în același timp. Astfel, puteți pregăti o masă completă fără a fi nevoie să așteptați ca legumele să se termine în timp ce vă mâncați deja friptura.

Volum mare de 8 litri
Volumul mare de 8 L vă asigură că puteți pregăti o masă completă pentru întreaga familie. În plus, cele două zone de coacere au fiecare câte un element de încălzire de 1600 W, ceea ce asigură o pregătire rapidă. Dacă sunt folosite ambele coșuri, Airfryer va folosi doar maximum 1700 W, deoarece coșurile pornesc alternativ. Datorită puterii mari, nu trebuie să preîncălziți Airfryer și puteți începe să coaceți imediat.

Usor de folosit si curatat
Datorită stratului antiaderent puteți elimina cu ușurință reziduurile de mâncare, iar coșurile pot fi curățate cu ușurință. În plus, plăcile grilate pot fi spălate la masina de spalat vase ca și coșurile.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.