- 33%

Aeroterma smart DUUX Threesixty 2

335,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Aceasta aeroterma are un design organic și o capacitate de 1.800 de wați, ceea ce o face surprinzător de puternica pentru dimensiunea sa compactă. Ventilatorul încorporat accelerează procesul de încălzire și încălzește încăperile de două ori mai repede.

Operarea este ușoară prin aplicatia Duux. Vă controlați dispozitivul de oriunde în lume, setați până la 7 programe și obțineți o perspectivă asupra progresului calității aerului dvs.

Cu 3 setari de incalzire (max. 1.800 wati) si 2 setari de ventilatie (eco si boost), Threesixty 2 este un incalzitor divers. În modul boost, poate încălzi o cameră de 30 m2 de două ori mai repede decât încălzitoarele convenționale, datorită elementului său de încălzire PTC eficient. Ieșirea de aer asigură că căldura este distribuită uniform la 360 de grade.

Threesixty 2 poate fi controlat vocal prin Alexa sau Asistentul Google.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.