- 36%

Aeroterma ceramica DeLonghi HFX30C18.AG

190,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 299,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou si functioneaza. Suportul din spate nu sta in pozitie, vizibil in poza.

Conceput pentru a combina experienta De’Longhi in aceasta categorie, cu design-ul unic, radiatorul HFX30C18 este cea mai buna solutie pentru persoanele care isi doresc un produs portabil si atragator din punct de vedere estetic, ce va depasi asteptarile in ceea ce priveste performanta si stilul.

Produsul este echipat cu performanta inovatoare si de inalta calitate a tehnologiei ceramice. Datorita proprietatilor acestei tehnologii, radiatorul este capabil sa isi controleze automat temperatura, oferind un nivel ridicat de fiabilitate.

Incalzirea ceramica reprezinta echilibrul dintre putere si eficienta energiei, prin capacitatea produsului de autoreglare. In functie de temperatura din camera, radiatorul De’Longhi Capsule HFX30C18.AG isi regleaza puterea in mod corespunzator, pastrand numai energia necesara pentru mentinerea unei temperaturi ideale.

Aerul din camera este canalizat printr-un element din ceramica, ce il incalzeste si il distribuie apoi in intreaga camera.

Multumita elementului de incalzire din ceramica, un nivel ideal de confort este garantat.

De’Longhi Capsule HFX30C18.AG este un produs unic, conceput cu o abordare speciala si eleganta, in ceea ce priveste forma si culoarea.

Produsul este echipat cu un maner ergonomic care permite mutarea cu usurinta a acestuia. Totodata, ofera stabilitate deplina, datorita bazei pliabile robuste, ceea ce il face foarte usor de plasat in orice camera.

Radiatorul este usor de utilizat, deoarece este complet asamblat si necesita doar pornirea. Multumita unui design modern, produsul se va potrivi perfect in orice camera, chiar si atunci cand nu este folosit.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.