- 36%

Aer conditionat portabil CHIQ 9000 BTU

1.050,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.650,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou si functioneaza perfect. Are o crapatura in lateral, vizibil in poza.

Aparat de aer conditionat mobil CHIQ 9000 BTU, Clasa A, functie de racire, ventilare si dezumidificare, kit montaj inclus, display LED, alb/gri

Aparatul de aer conditionat portabil CHIQ va asigura racoarea, linistea si confortul de care aveti nevoie.

Structura sa stabila, cu o greutate de 30.5kg reduce zgomotul de functionare, ofera un volum de aer de 340m³/h pe o distanta de 5m, racind cu rapiditate.

Trei moduri de functionare: racire, ventilare si dezumidificare. Trei trepete de reglare a volumului de aer. Temperatura reglabila de la 16 la 32℃.

Umiditate redusa, fara un sistem de scurgere. Modul "sleep" si functia de comutare a temporizarotului de 24h va confera o experienta de utilizare placuta.

Panza de etansare este potrivita pentru majoritatea tipurilor de ferestre si se poate monta cu usurinta. Rotirea la 360° a rotilor ajuta la mutearea cu usurita a aparatului dintr-o camera in alta. Agent frigorific R290. Corp din PP rezistent la presiune inalta, cutie de control electric ABS ignifuga, ecologica, fiabila si sigura.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.