- 43%

Acumulator pentru scule electrice Einhell Power X-Change 18V, 4.0Ah, max.900W, baterie Li-Ion

99,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 175,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acumulatorul Einhell 18V 4,0 Ah Power X-Change este membru al sistemului de acumulatori multifuncționali și complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell.

Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizați în mod universal pentru a furniza putere și rezistență fiecărei unelte fără cablu, din întreaga familie de produse pentru grădină și atelier.

Avantajele pentru client sunt evidente:

 • Un singur acumulator și un singur încărcător pentru toate uneltele nu numai că reduce costurile semnificative de achiziție, dar utilizarea universală ajută la protejarea mediului și oferă flexibilitate în casă și grădină.
 • De asemenea, se elimină dezordinea și haosul de a avea acumulatori și încărcătoare diferite pentru fiecare unealtă în parte.
 • Sistemul de gestionare activă a acumulatorilor, controlat prin procesul ABS, dispune de un microprocesor pentru monitorizarea permanentă a parametrilor. Prin urmare, acesta asigură o siguranță maximă, o performanță optimă a sculei, un timp de funcționare maxim și o durată de viață maximă. Nivelul actual de încărcare poate fi verificat pe un afișaj LED cu 3 trepte.
 • Carcasa este proiectată pentru a fi rezistentă la praf, coroziune și influențe mecanice.
 • Învelișul de cauciuc asigură o protecție ridicată împotriva impactului pentru acumulator, împreună cu o bună aderență.
 • Există un mâner în formă tip adâncitură pentru a putea fi îndepărtat cu ușurință din fiecare unealtă.

Detalii tehnice

 • Voltaj: 18 V
 • Capacitate acumulator: 4 Ah
 • Putere maximă: 900 W
 • Dimensiuni: 7.5 x 8.2 x 16 cm
 • Greutate: 640g

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.