Actuator de jaluzele Homematic IP Smart Home pentru întrerupătoare de marcă, model HMIP-BBL

169,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 346,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Actuatorul de jaluzele Homematic IP Smart Home pentru întrerupătoare de marcă face parte din sistemul Homematic IP Smart Home și permite controlul automat al jaluzelelor și copertinelor prin toate motoarele tubulare obișnuite.

După punerea în funcțiune cu calibrare automată, pot fi definite profiluri săptămânale individuale în funcție de răsărit și apus. De exemplu, ruloul este ridicat în zilele lucrătoare după răsăritul soarelui, dar nu înainte de ora 06:30. În plus, protecția de blocare, furtună și căldură poate fi implementată în combinație cu aplicația Homematic IP.

Actuatorul ruloului pentru întrerupătoare de marcă este potrivit pentru instalarea în cutii clasice de încasări și poate fi integrat cu ajutorul adaptoarelor noastre în seria de întrerupătoare existente ai producătorilor de top. Cadrele și culbutoarele existente pot fi folosite.

Odată instalat, distribuitorul de umbre conectat poate fi acționat prin App Homematic IP, cu ajutorul telecomenzii Homematic IP sau complet clasic direct prin comutator.

Datorită consumului redus de energie în standby, de maxim 0,2 wați, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile de energie.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.